homeFORSIDE
Produktkatogorier+
Tilbake Rotasjonstrykk Arktrykk Boktrykk Poser Gavepapir Adressering / Plastpakking Annet
Rotasjonstrykk
Arktrykk
Boktrykk
Bannere / Folie
Poser
Gavepapir
Adressert trykk
Annet

Vi leverer

Siden starten i 2003 har PoliNor vokst til å bli en av Norges største leverandører av trykksaker.

Alt du ønsker å produsere i papirformat kan vi levere – fra den minste brosjyre via den vakreste bok til den tykkeste, mest glinsende katalog. Store, nasjonale DM-kampanjer er vår hverdag.

PoliNor disponerer en av de mest moderne trykkeriparkene i Norge. Og vi kan tilby noen av markedets laveste trykkepriser - og høyeste trykkekvalitet. Den typen papirprodukter som får deg til å skinne i mengden, med en kvalitet som er til å ta og føle på.

Trykkeprosessen
Vi tar oss av alt det praktiske rundt trykkingen og du forholder deg kun til oss uansett hva det gjelder. Filoverføring, korrektur, adresselister, frakt, fortolling, spørsmål, kontakt med trykkeriet, priser, innlevering i Norge – alt dette, og mye mer, tar vi oss av. Faktura sendes til deg fra PoliNor og er i norske kroner.

Pris
Svært mye av det totale trykksakvolumet i Norge blir i dag produsert utenlands. Dette skyldes i all hovedsak pris. Årsaken er ikke bare et lavere kostnadsnivå, men i like stor grad at maskinparkene er mer moderne og effektive enn det meste i Norge.

Leveringstid
Normal leveringstid er 5-7 dager fra leverte trykkfiler til levering i Norge. Vi har dedikert transport fra trykkeriene for å sikre at produktet ditt kommer fram til deg og dine kunder til rett tid.

Overføring av trykkfiler
Trykkfilene dere sender til oss kontrolleres av våre grafikere for å avdekke eventuelle tekniske feil eller mangler før de blir sendt over til trykkeriet. Trykkfiler lages i henhold til vanlig ICC-profil.

Du får tilbake en skjermkorrektur som viser hva som kommer på trykk. Ønsker du plott, fargeprint eller prøvetrykk på papir i stedet for skjermkorrektur, lar det seg også fint ordne.

Trykkstart
Med dagens teknologi er det sjeldent nødvendig å være tilstede på trykkstart, men vi er likevel jevnlig hos våre trykkerier for å ivareta det høye kvalitetsnivået. En del av våre nye kunder ønsker å være med på trykkstart på den første trykkjobben vi gjør for dem, og da er de selvsagt hjertelig velkomne til å være med.